Region

Uhapšen pohotni taksista: Spolno uznemiravao portugalsku turistkinju

Sjenička policija uhapsila je 62-godišnjeg taksistu iz Sjenice zbog sumnje da je se*sualno uznemiravao jednu portugalsku turistkinju koja je došla da posjeti ovaj grad u Srbiji.

Taxi vozilo - Twitter

Portugalka i njena sestra obilazile su Srbiju i željele su da vide Uvac, Peštarsku visoravan i Sjenicu. Došle su u Sjenicu i s autobuske stanice iznajmile su taksi da ih preveze do ranije osiguranog smještaja.

Jedna od sestara je ispričala policiji da ju je taksista, čim su krenuli, počeo dodirivati po intimnim dijelovima tijela, a u nekim trenucima naizmjenično i nju i sebe.

U jednom trenutku taksista je, pošto se ona branila, zaustavio vozilo, što su one iskoristile, zgrabile ruksake i pobjegle te slučaj prijavile policiji.

Taksisti je određeno zadržavanje od 48 sati, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh