Region

Šokirana prijateljica poznate novinarke: “Da je rekla šta je muči, možda bi joj neko pomogao”

Drhtavim glasom i sa tugom, majka Novaka Đokovića Dijana Đoković za “Blic” kaže da ju je vijest o smrti novinarke Dragane Tripić neizmjerno pogodila.

Dragana Tripić - Blic.rs

Njih dvije su bile prijateljice, ali joj novinarka nikada nije rekla da ima neki problem. Dijana žali što se bilo kome Dragana nije požalila jer bi joj sigurno neko pomogao.

“Maloprije sam pročitala vijest i šokirala sam se. Posljednjih godinu dana se nismo tako često čule, bile smo na nekoj prepisci posljednji put. Zaista nisam znala da je imala neki problem zbog kojeg bi učinili to što jeste. Žao mi što ako je imala probleme što ih nije podijelila sa nekim jer sam sigurna da bi joj neko pomogao”, kaže Dijana za “Blic” i dodaje:

“Bila je uvijek radosna i vesela, spremna za šalu. Bila je žena puna života. Nisam znala da je bilo šta mučilo, to se nije moglo primjetiti na njoj ali sada je kasno.”

Đokovićeva kaže da je Dragana sa njom dijelila samo lijepe vijesti.

“Nikada se nije žalila. Bila je presretna kada je postala baka, tada mi se pohvalila.”

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva jutros u stanu u Mirijevu, a tijelo novinarke, koja se prema pisanju portala “Pink” objesila, pronašla je njena kćerka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh