Region

Užas: Otac fotografisao maloljetnu kćerku i nudio je prijateljima i poznanicima

Uhapšen je monstruozni otac koji je svoju 15-godišnju kćer nudio prijateljima i poznanicima, objavili su hrvatski mediji.

Nasilje - Ilustracija/Twitter

Ako je želiš, dogovorit ćemo se – poruka je uz fotografiju svoje kćeri koju je poslao svojim prijateljima, otac djevojčice, muškarac u četrdesetima iz jednog mjesta na istoku Hrvatske. Iz policije i Općinskog državnog odvjetništva rekli su da rade na slučaju, koji je u međuvremenu preuzelo Županijsko državno odvjetništvo za mladež. No kako je riječ o osjetljivom predmetu u kojemu je žrtva dijete, detalje ne žele niti smiju iznositi, prenosi “Oslobođenje“.

Otac i djevojčica ne žive zajedno nego ona stanuje s majkom nakon rastave braka. Tokom vikenda ili praznika dolazila je ocu koji je profesor u jednoj školi. No, on je te trenutke iskorištavao kako bi je fotografirao, a fotografije je pohranjivao na računalo te ih slao poznanicima ili ljudima za koje je mislio da će biti zainteresirani. Srećom, niko mu nije odgovorio, a jedan ga je prijavio policiji nakon čega je pokrenuta istraga protiv njega.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh