Region

Preminula baka iz Bogatića koju je unuk pretukao

Na odeljenju hirurgije šabačke bolnice jutros je preminula baka Verica P. (88) iz Bogatića, koju je prije deset dana pretukao unuk Marko.

ubica-iz-bogatice - Facebook

Ona je druga žrtva porodične drame koja je potresla cijelu Mačvu, kada je Marko u psihičkom rastrojstvu golim rukama ubio svoju majku Desanku (64).

“Baka je od prijema u bolnicu bila u komi i ljekari su se borili da joj spasu život. Bila je u teškom stanju, sa brojnim hematomima i prelomima, zbog čega je bilo rizično da se liječenje nastavi u Beogradu”, navodi neimenovani izvor, prenosi “Telegraf“.

Po naredbi tužioca danas će biti obavljena obdukcija.

Marko P. (27) je uhapšen i poslije saslušanja u tužilaštvu njemu je određen pritvor do 30 dana. Sproveden je Centralni zatvor u Beogradu. Takođe, po nalogu tužioca biće obavljeno i psihijatrijsko vještačenje.

“Protiv njega je podnesena krivična prijava za ubistvo i nanošenje teških tjelesnih povreda. Od rezultata obdukcije zavisi da li će tužilaštvo izmijeniti krivičnu prijavi i Marka teretiti za dvostruko ubistvo”, prenosi ovaj portal.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh