Region

Kolinda ponovo prisvaja BiH: “Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska”

U svečanoj loži splitskog stadiona mogli su se vidjeti mnogi političari susjedne zemlje ali ne i predsjednica Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitanović koja je pobjedu fudbalera Hrvatske nad Mađarskom gledala na zapadnoj tribini, s običnim navijačima.

Kolinda Grabar-Kitarović - Jutarnji.hr

Predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović novinari su upitali za komentar o utakmici

A šta da vam kažem, presretna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji su se skupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska – rekla je predsjednica Hrvatske za “Sportske novosti“, prije nego što su je zaštitari uputili prema izlazu.

Čestitamo reprezentaciji Hrvatske na velikoj pobjedi, a predsjednicu susjedne zemlje podsjećamo da se Kupres ne nalazi u Hrvatskoj nego u Bosni i Hercegovini.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh