Region

Otišao sa drugom u lov i poginuo: Osumnjičenom za ubistvo prijatelja predložen pritvor

U Osnovnom tužilaštvu u Vranju (Srbija) u utorak je saslušan A. S. (29) iz Vranjske Banje koji se tereti da je ubio svog prijatelja lovca Srđana Đorđevića.

Srđan Đorđević - RAS Srbija

Tužilaštvo je predložilo pritvor, a očekuje se odluka sudije za prethodni postupak.

Ranije je Više tužilaštvo saopštilo da će slučaj biti prebačen u OJT.

– Imajući u vidu priložene dokaze uz krivičnu prijavu Policijske uprave podnijetu protiv A. S. (29), na osnovu prikupljenog dokaznog materijala, utvrdilo se da se radi o nehatnom lišenju života – kaže sudija Leposava Jovčić, portparol Višeg tužilaštva, pišu “Novosti“.

Predmet je zbog toga dostavljen na nadležno postupanje Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Ubijeni Srđan Đorđević, ugovorac u Vojsci Srbije, nastradao je u nedjelju u lovu u šumama, nadomak Vranjeske Banje.

Više javno tužilaštvo u Vranju, na osnovu prikupljenih dokaza, utvrdilo je da je Srđan Đorđević (37) iz Vranja ubijen iz nehata. Odmah nakon njegovog ubistva uhapšen je A. S. sa kojim je Đorđević bio u lovu.

Kako se navodi u saopštenju VJT, do ovog zaključka su došli na osnovu činjeničnog stanja i prikupljenih dokaza poslije krivične prijave Policijske uprave Vranje protiv muškarca (29) iz Vranjske Banje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh