Region

“BILO NAM JE ČUDNO ŠTO NIJE NA SVADBI” – Iz kuće se tokom noći čuo smijeh, a ujutru je suprug pronašao obješenu

V. M. koju je muž juče pronašao obješenu u garaži njihove porodične kuće u okolini Leskovca, nije ispoljavala neobično ponašanje.

Hitna pomoć - Ilustracija/Nezavisne.com

Ipak, svima je bilo čudno zašto se nije pojavila na jučerašnjoj svadbi na koju je njen suprug otišao sam sa djecom.

Vrijedna, radna i poštena, kako su je opisale najbliže komšije, nikada nije odavala utisak osobe koja bi mogla podići ruku na sebe, pričaju komšije.

Bilo je čudno što nije došla na svadbu sa mužem i djecom, ali se i poslije veselja iz njihove kuće čuo smijeh. Nije bilo nikakve svađe i niko nije mogao da nasluti da će se ovako nešto dogoditi – ispričale su komšije nakon stravične tragedije.

Da se nešto stravično dogodio primijetio je njen suprug juče ujutru. Nesretni čovjek ostao je u šoku kada je, kao što obično radi, krenuo u garažu po građevinski alat koji mu je potreban za posao jer se inače bavi građevinom. Međutim, dočekao ga je užasan prizor – tijelo njegove žene bilo je obješeno u garaži.

Šta je nesretnu V. M. natjeralo na ovakav korak, još nije najjasnije, a posebno je čudno to što je ova porodica važila za skladnu. V. M. je, kako su ispričale komšije, sa suprugom pravila planove na proširenju doma i uređenju kuće, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh