Region

Majka djevojčice (14) koja je pobjegla od kuće: “Htjela sam da izludim od brige, ali sam se onda odlučila na ovaj korak”

Nestanak Anđele N. (14) iz Subotice (Srbija) juče je digao na noge cijelu Srbiju.

Anđela N. - Nestalisrbija.rs

Srećom, kasno popodne stigla je lijepa vijest – djevojčica, koja je sa dečkom kasno uveče izašla iz kuće, vidjela je da se za njom traga, pa se sama javila u policiju, zdrava i nepovrijeđena, piše “Kurir“.

Majka Danijela zahvaljuje se medijima što su pisali o nestanku njene kćerke i prekinuli agoniju koja se roditeljima u ovakvim situacijama čini kao da nema kraja.

Anđela je dobro. Nepromišljenost i “zaljubljenost” su je dovele u ovu situaciju. Nama je ova medijska izloženost pomogla jako, jer čim je vidjela da je traže preko novina i društvenih mreža, odlučila je da se javi policiji. Tako da se moja odluka da to pustim u javnost završila dobro za sve nas – priča Danijela.

Četrnaestogodišnja Anđela, dodaje njena mama, zna da nije dobro postupila.

Ona je svjesna da je pogriješila, ali ćemo mi to korak po korak da riješavamo – napominje Danijela.

Podsjetimo, Anđela (14) je nestala u noći između 4. i 5. oktobra, a u policijsku stanicu javila se dva dana kasnije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh