Region

SAMO SU HTJELI DA POMOGNU POVRIJEĐENIMA, A ONDA JE I NJIH ZADESILA STRAVIČNA NESREĆA

Dvojica mladića povrijeđena su sinoć na Novom Beogradu (Srbija) kada su se zaustavila i izašla iz svojih vozila, vidjevši drugu saobraćajnu nesreću.

Hitna pomoć - Ilustracija/Blic.rs

Kako se saznaje, do nesreće je došlo na Bulevaru Mihajla Pupina, kada je vozač ‘golfa’ sa podgoričkim tablicama izgubio kontrolu nad svojim automobilom, udario i iščupao semafor.

Baš u tom momentu bulevarom je prolazio drugi ‘golf’ u kome su bili mladići.

Kad su vidjeli nezgodu, mladići su se zaustavili, upalili sva četiri žmigavca i izašli iz svog automobila da vide da li ima povrijeđenih. Ipak, u tom trenutku na njih je naletjela ‘astra’.

Povrijeđen je momak na zadnjem sjedištu ‘golfa’. Naime, on je zadobio povrede vrata, dok je drugi mladić, koji je stajao ispred automobila, pretrpio povrede glave, nogu i grudnog koša.

Kako se saznaje, riječ je o lakšim povredama, ali se čeka kompletna dijagnostika, javlja “Alo!“.

Mladići su samo željeli da pomognu evenutalnim povrijeđenima, ali su u nesreći i sami povrijeđeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh