Region

Pretresali mu auto, a on dodao gas i vukao policajca 50 metara po asfaltu

Dvjema osobama određen je pritvor do 48 sati.

Policija - Ilustracija / Srbijadanas.com

Prilikom pretresa ‘fijata pande’, vozač F. J. (18) iz Valjeva (Srbija) dao je gas, pa je vozilo naglo krenulo unazad i vuklo policajca oko 50 metara po asfaltu. Ispod volana nađeno je 327 grama marihuane u plastičnoj kesi.

U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, pripadnici Policijske uprave u Valjevu uhapsili su S. T. (20) i F. J. (18) iz grada na Kolubari, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Uz tim F. J. se tereti i za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija je i pretresom stana S. T. pronašla manju količinu marihuane. Određeno im je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu, saopštila je Policijska uprava u Valjevu, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh