Region

Ludilo na plesnom podiju. Mlada završila u longeti od stopala do struka!

– Bila je prava atrakcija na hitnoj. Prema prvom pregledu, nije ništa puknulo, ali morali su staviti longetu. Hitna nas je i vratila na svadbu – rekao je mladoženja.

No image - Haber.ba

Ulazak u bračnu luku i dan vjenčanja svakom paru ostaje u vječnom sjećanju. A posebno ako se dogodi nešto nepredviđeno i nesvakidašnje, piše “Večernji“.

Upravo to se dogodilo mladom hrvatskom paru Tamari i Eduardu Petranoviću koji su u subotu proslavili svoje vjenčanje. I to kako!

Detalje nam je prepričao Eduard, inače bivši novinar Večernjeg lista. – Svadba je bila super. Brutala! Od početka je krenulo dobro, gosti su bili veseli i prije juhe. A onda pet do ponoći, upravo prije rezanja torte, dogodila se nezgoda. Tada je bilo najvatrenije. Mlada je bila na podiju i netko je svojim koljenom udario u njezino koljeno. Pala je i nije mogla stati na nogu. Zvali smo hitnu pa su je odvezli u bolnicu. Dobila je longetu, od stopala do struka! – kaže novopečeni suprug te dodaje: Bila je prava atrakcija na hitnoj. Prema prvom pregledu ništa nije puknulo, ali morali su staviti longetu. Hitna nas je i vratila i počastili smo ih kolačima. I njima je to bio doživljaj jer baš i nemaju često situaciju da dođu mladenci.

U svadbenu salu u Svetom Ivanu Zelini vratili su se u dva sata poslije ponoći. – Otišli smo u ponoć, a vratili se u dva ujutro na feštu. U međuvremenu su kumovi i obitelj preuzeli na sebe držanje atmosfere. I bend i svirači sve su prihvatili. Fešta se nastavila i kad smo se vratili, jedino je mlada ostala u sjedećem položaju. Ali, definitivno sada imamo priču i za unuke – prenio nam je mladoženja Eduard Petranović. Video sa svadbenog veselja pogledajte na sljedećem LINKU.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh