Region

Incident u školi: Nastavnica tokom časa gađala učenicu dnevnikom

Nastavnica srpskog jezika u OŠ “Predrag Devedžić” u Vranjskoj Banji navodno je gađala dnevnikom učenicu sedmog razreda.

Školski dnevnik - Ilustracija/Twitter

Dogodilo se to na času srpskog jezika, kada je nastavnica potegla dnevnik i njime gađala učenicu, što je izazvalo zgražavanje prisutnih đaka. Ta vijest iz razreda toga dana prepričavana je u đačkim krugovima i nije imala odjeka kod rukovodstva škole i stručnoj pedagoško-psihološkoj službi – ističe sagovornik InfoVranjskih iz Vranjske Banje.

Po ovom izvoru, “stvar se zakomplikovala kada se u školi pojavio otac djevojčice”.

– Rukovodstvo škole na čelu sa direktorkom Vesnom Anđelković, suočeno sa nečuvenim skandalom čiji je vinovnik nastavnica, a žrtva trinaestogodišnje dijete, uspjelo je da dogovori medijaciju sa ocem učenice, umiri ga i ublaži eventualne negativne reperkusije incidenta. Stvar je zataškana i o tome se zaćutalo – navodi sagovornik.

NASTAVNICA KAŽNJENA ILI NAGRAĐENA?

Izvor portala navodi da je u cijeloj priči najviše profitirala nastavnica srpskog jezika!?

– Otac djevojčice je dobio satisfakciju obećanjem direktorke da će nastavnica biti udaljena iz škole i to se stvarno i dogodilo, ali tako da je ona sporazumno prebačena na rad u OŠ “Sveti Sava” u Vladičinom Hanu, pa je s obzirom na činjenicu da živi u ovom gradu i pored skandala koji je izazvala, ipak, najbolje prošla, dobila radno mjesto u svom gradu – konstatuje sagovornik.

Okolnosti pod kojima je došlo do incidenta za sada nisu poznate, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh