Region

Muškarac i žena upali u kuću: Zlostavljali staricu zbog 50 KM

U subotičkom naselju Radanovac (Srbija), noćas dva sata poslije ponoći, u svojoj kući napadnuta je i opljačkana A. S. (88).

Policija - Grude-online.info

Razbojništvo se dogodilo u Ulici Vuka Mandušića, a starica je pretrpjela udarce od kojih su joj ostale modrice na licu i tijelu, piše “Blic“.

Dok je žena spavala u kuću su provalili muškarac i žena i fizički su nasrnuli na nju. Razvalili su vrata kuće, upali i od nje su zahtjevali da im da novac i druge vrijednosti. Nesretnoj ženi su i prijetili da će je ubiti, a dok im je govorili da nema novca oni su joj uzvraćali riječima da laže.

Razbojnik i saučesnica su zatim počeli da pretražuju njene stvari u ormanima i našli su torbu u kojoj je bilo 50 KM.

Nakon što su joj uzeli 50 KM tražili su još novca i stalno su ponavljali da laže i da će je ubiti. Na kraju su otišli iz kuće i ostavili ženu koja je čim je sakupila snage i pribrala se pozvala sina.

Sin napadnute Subotičanke je pozvao policiju i dojurio do majke. Obavljen je uviđaj, a za počiniocima se intenzivno traga, potvrđuju u policiji.

Uviđaj je osim policije obavio i zamjenik Osnovnog javnog tužioca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh