Region

“Vesna, očajna si i morbidna” – Milorad Dodik odbrusio Pešićevoj za genocidne optužbe na Twitteru

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik reagovao je danas na izjavu sociologinje Vesna Pešić, koja je bh. entitet RS optužila za genocid zbog ubistva mladića Davida Dragičevića, ocjenjući da je na takav način vrijeđati Srpsku i Srbe izvan svakog intelekta.

Milorad Dodik - Danas.rs

To govore ljudi koji su u nekoj vrsti očaja i više ne znaju šta da učine pa pokušavaju da na morbidan način okarakterišu čitav jedan narod. Ona će sutra zbog toga biti glavni lik u Sarajevu, vjerovatno je to vodi – rekao je Dodik.

Kaže da je Republika Srpska zagledana u Srbiju i da ne šuti u svojim namjerama da u budućnosti bude integrisana sa Srbijom, što će, navodi, i biti učinjeno jer je to volja naroda.

Sociologinja Vesna Pešić je na svom Twitter nalogu napisala da, kada je pročitala da je “gotovo cjelokupna policija Republike Srpske učestvovala u ubistvo mladića Davida“, poručila Republici Srpskoj da ni ne pomišlja da se ujedinjuje sa Srbijom.

Samo nam fali vaš genocid i ubijanje nevinih mladića za koje ste eksperti – napisala je Pešić, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh