Region

Detalji surovog ubistva – Uhapšeni žrtvu poznaju od ranije: Otkriveno zašto su ga vezali za stub i mučili, a kad su shvatili da su pretjerali, tijelo mu bacili u Dunav

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su sa više udaraca usmrtili četrdesetjednogodišnjeg muškarca, nakon čega su njegovo tijelo bacili u Dunav.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično dejlo teško ubistvo uhapšeni su M.M. (1967), S.K. (1982) i M.I. (1993).

Uhapšeni i ubijeni se poznaju od ranije, a motiv zločina je najvjerovatnije svađa oko djevojke.

Kako “Kurir” saznaje, navodno je ta djevojka bila u vezi sa svom četvoricom, a u posljednje vrijeme je bila sa ubijenim.

Osumnjičeni su željeli da ubijenog ponize i da mu zaprijete da raskine sa pomenutom djevojkom.

Naime, svi uhapšeni su od ranije poznati policiji i imaju na desetine krivičnih prijava za razna djela.

Uhapšeni M.M. je ranije robijao navodno zbog ubistva.

Osumnjičeni se terete da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i tijelu, dok ga je osumnjičeni M.M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama.

Kada je oštećeni pao u nesvijest i prestao da daje znake života, osumnjičeni su ga, kako se sumnja, odvukli do vode i njegovo tijelo bacili u Dunav.

Za tijelom ubijenog četrdesetjednogodišnjeg muškarca još uvijek se traga. Osumnjičeni M.M., S.K. i M.I. uz krivičnu prijavu privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh