Region

Nasmrt pretukli muškarca i bacili ga u Dunav

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su sa više udaraca usmrtili četrdesetjednogodišnjeg muškarca, nakon čega su njegovo tijelo bacili u Dunav.

Policija - Ilustracija / ATV

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo, uhapšeni su M. M. (1967), S. K. (1982) i M. I. (1993). Osumnjičeni se terete da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i tijelu, dok ga je osumnjičeni M. M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama – saopštio je MUP Srbije.

U saopštenju se navodi da su, kada je žrtva pala u nesvijest i prestala da daje znake života, “osumnjičeni su ga, kako se sumnja, odvukli do vode i njegovo tijelo bacili u Dunav“.

Za tijelom ubijenog četrdesetjednogodišnjeg muškarca još se traga. Osumnjičeni M. M., S. K. i M. I. uz krivičnu prijavu privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu – saopštio je MUP, piše “Tanjug”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh