Region

Kolinda Grabar Kitarović se raspjevala u New Yorku

Svoj nastup u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u predsjednica Republike započela je pjesmom ‘Croatio, iz duše te ljubim’, a prije druge pjesme osvrnula se na neke medije koji joj spočitavaju da ne zna pjevati

No image - Haber.ba

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon govora na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda otišla je u posjet stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u. Tamo je bilo upriličeno druženje, a predsjednica je bila izuzetno dobro raspoložena. U tom raspoloženju je, po već dobrom običaju, zapjevala, a pridružio joj se i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, javlja “RTL“.

Predsjednica pjevala, ministar plaćao sviračima
Svoj nastup predsjednica Republike započela je pjesmom “Croatio, iz duše te ljubim”. Nakon što je za svoju izvedbu dobila pljesak okupljenih, Grabar-Kitarović osvrnula se na medije koji su joj spočitali da ne zna pjevati.

“Samo ovi neki mediji pišu da ne znam pjevati, a ja znam pjevati”, ponosno je kazala predsjednica.

U nastavku je otpjevala i poznatu pjesmu “Vela Luka” te, kako je u jednom nedavnom intervjuu otkrila, svoju najdražu duhovnu pjesmu “Krist na žalu”.

A ministar Grlić Radman nije samo pjevao već je i dirigirao, a svirače je, počastio s pet dolara.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh