Region

Komšije profesora i policajca dilara otkrivaju: “Sad je jasno odakle im pare za bijesna kola i putovanja”

Prilikom hapšenja zaplijenjeni su automobili, tableti, oko 370 grama marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje, pištolj i meci, kao i novac.

Hapšenje - Ilustracija/Twitter

Iako je cijeli grad ostao u šoku kada su u Majdanpeku uhapšena dva policajca, inače otac i sin, jedan profesor u srednjoj školi i dvojica njihovih bliskih saradnika, žitelji ovog grada ne kriju da im je oduvijek bilo sumnjivo odakle im novac koji su trošili na skupe automobile, luksuzna putovanja i nekretnine, piše “Informer“.

Policija je prekjuče u Majdanpeku (Srbija) uhapsila dvojicu svojih kolega A. Đ. i njegovog sina M. Đ, profesora u srednjoj Tehničkoj školi D. M, kao i njihove saradnike S. I. i R. S. i prilikom toga zaplijenjeni su automobili, tableti, oko 370 grama marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje, pištolj i meci, kao i novac.

Žitelji ovog grada u borskom okrugu ne kriju čuđenje zbog hapšenja, ali im je sada, jasnije na koji način su zarađivali novac koji su trošili na lagodan život.

Ne mogu da vjerujem da je profesor prodavao drogu, ali mi je oduvijek bilo čudno odakle mu toliki novac u odnosu na njegova primanja. Znam da radi i kao skijaški sudija, ali nema tu neke zarade… On nije ni krio da zimuje i po mjesec dana, ide na luksuzna letovanja, vozi dobar automobil… Prije izvjesnog vremena je zakupio neki lokal za kafić u centru Majdanpeka i platio zakup unaprijed za godinu dana – priča njegov poznanik.

I uhapšeni policajci, prema mišljenju njihovih komšija, troše mnogo više nego što mogu da priušte od svoje plate.

Voze dobre automobile koje mogu da priušte samo oni sa dubljim džepovinma. Viđao sam M. Đ. u njegovom BMW-u… Ako je i kupljen na kredit, od čega li onda plaća ratu i sve druge troškove, ne znam… Njih dvojica, inače, nisu bili bahati sa građanima, ali čujem da kolege nisu voljele A. Đ. Pričalo se da su slavili kad je smjenjen s mjesta šefa policije u Majdanpeku – navodi njihov komšija.

O tome da su neki od uhapšenih živjeli lagodnim životom može se zaključiti i po objavama na društvenim mrežama. Tako je profesor D. M, iako je mahom objavljivao porodične fotografije, svojim prijateljima na društvenim mrežama rado pokazivao kadrove zabilježene na raznim skijaškim destinacijama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh