Region

Željko (19) pronađen mrtav: Došao kući da spremi rođendan, majka pronašla tijelo u štali

Ž.S. (19) izvršio je samoubistvo juče ujutro u selu Ždeglovo kod Lebana (Srbija), a njegovo telo u štali pronašla je majka.

Policija - Ilustracija / Srbijadanas.com

Kako kažu mještani sela, tragedija se dogodila oko devet sati, pišu lokalni mediji.

Majka nesretnog mladića krenula je ujutru do staje u dvorištu i zatekla sina kako visi pored pomoćnog objekta! Ona je odmah alarmirala Hitnu pomoć i policiju, ali Željku, nažalost, nije bilo pomoći – kaže izvor iz istrage za beogradske medije.

Mještani tvrde da je Ž.S. bio divan mladić, prenosi “Telegraf“.

To je bilo dijete za primjer, svi smo veoma potreseni i ne znamo zašto se odlučio na ovaj korak. On je sa ocem radio građevinu u Subotici nekoliko mjeseci i došao je kući kako bi pripremio rođendan, koji je u trebalo da proslavi u oktobru. Pored njega, roditelji imaju i mlađu kćerku. Stvarno strašna tragedija, ne možemo da shvatimo šta se dogodilo – rekle su komšije porodice.

Policija je obavila uviđaj i utvrdila da nema elemenata krivičnog dela, odnosno da je mladić sam sebi oduzeo život.

Njegovi motivi za ovakvu odluku su nepoznati i o tome se u lebanskom selu samo spekuluše.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh