Region

Slavica se odrekla kćerke preko novina, a onda je dobila žestok odgovor

Slavica Plantić iz Podravskih Sesveta (Hrvatska) nedavno je odlučila da se preko dnevnih novina odrekne kćerke Blanke (34).

Slavica Plantić - Facebook

Hrvatski medjii navode da između njih dvije već dvije godine tinja sukob.

Blanka je okrenula mog supruga protiv mene i ogovara me gdje god se pojavi. Zbog toga ne želim da se bilo gdje spominje kao moja kćerka. Izjavu o odricanju daću i kod javnog bilježnika i učinit ću sve što je moguće da se i pravno izbriše kao moja kćerka – kaže Slavica Plantić.

Kap koja je prelila čašu, dodaje Slavica, stalne su laži u sudskim sporovima koje je Blanka pokrenula protiv nje, ali i činjenica da ju je prije godinu dana istjerala iz kuće u kojoj je Slavica živjela sa suprugom.

Iz dana u dan Blanka se trudi da mi pretvori život u pakao. Problemi su krenuli kad se nakon razvoda vratila kući jer joj nisam odobravala novu ljubavnu vezu. Iako odricanje preko novina nema pravnu osnovu, imam barem moralnu zadovoljstvo, a svi naši poznanici sad znaju da sam se javno odrekla svoje kćerke i da Blanka za mene više ne postoji – zaključila je Slavica Plantić.

Ubrzo se oglasila i njena kćerka.

Blanka Plantić navodi da bi se ona i njen otac zapravo trebali odreći Slavice zbog svega što je učinila.

Sve je počelo kad je moj otac saznao za mamine ljubavne afere zbog čega je imao i moždani udar. To je razlog zbog kojeg je pokrenuo razvod i zatražio da se mama više ne vodi na našem kućnom broju – kaže Blanka, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh