Region

Prijateljica majke koja je ostavila bebu u kontejneru kaže da otac želi dijete: “Slagala je da je abortirala”

Želio je to dijete, a ona ga je slagala i rekla da je abortirala, ispričala je Vidosava Petković (22) drugarica Mirjane G. (33), majke koja je u ponedjeljak svoju tek rođenu bebu stavila u kesu i ostavila je u kontejneru u blizini zgrade u kojoj živi na Čukarici u Beogradu.

Mirjana G. - Facebook

Petkovićeva tvrdi da je otac bebe saznao šta se dogodilo i da želi da preuzme dijete. Osim što niko iz Mirjanine okoline nije znao niti primijetio da je u drugom stanju – ona je to krila od svih, uključujući i svog oca sa kojim živi, ali i od oca bebe.

Prema tvrdnjama njene prijateljice, nakon što je otac bebe saznao šta se dogodilo, on je spreman da prihvati dijete.

Vidosava kaže i da je juče javila ocu bebe šta se dogodilo.

Kontaktirala sam sa njenim momkom, sa kojim je jako dugo u vezi, još prije nego što joj se prvi sin rodio. Od mene je saznao da je dijete živo i zdravo i da je u bolnici – ispričala je Vidosava Petković.

Prema njenim riječima, “on zna da je dijete njegovo“. Petkovićeva dodaje i da otac djeteta želi to da potvrdi i DNK analizom, kako bi potom i preuzeo brigu o dječaku.

Želio je to dijete, a ona je rekla da je abortirala, slagala ga je, prekinuli su vezu i on se na nju naljutio – kaže Vidosava.

Mirjana se porodila sama u svom stanu dok su njen otac i maljoletni sin spavali u drugoj sobi, a kada se njen otac sa kojim živi probudio i vidio tragove krvi po podu, ona je i njega slagala.

Njen otac mi je ispričao da je vidio tačkice krvi na podu kod kupatila, ali da mu je Mirjana rekla da se vrati u sobu dok ona to očisti. On se vratio, a onda je uveče saznao šta se dogodilo – navodi Petkovićeva.

Ona priča da je Mirjanina majka umrla od raka kada je ona bila mala i da su je baba i deda čuvali dok joj je otac radio.

I prvu trudnoću krila

Prvu trudnoću takođe je krila, a kada se tad porodila, priča Vidosava, otac ju je zatekao krvavu u kupatilu i pozvao je Hitnu pomoć. Prema njenim riječima, Mirjana nije smjela ocu da kaže da je u drugom stanju.

Strog joj je otac, konzervativan. Kad je dobio unuka, dobio je moždani udar jer nije znao da mu kćerka trudna, pa je možda i to neki razlog – tvrdi Mirjanina prijateljica.

Podsjetimo, bebu je u ponedjeljak ujutru u kontejneru pronašao komšija dok je šetao psa, koji je odmah alarmirao policiju i Hitnu pomoć, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh