Region

Zagrebačka policija pronašla nestalog devetogodišnjaka

Devetogodišnjeg dječaka Davida Đukića, koji se u nedjelju udaljio iz svoje kuće u Kustošiji, policajci su pronašli u danas na području Policijske uprave zagrebačke, saopćila je policija.

Hrvatska policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Budući da je riječ o djetetu, policija nije saopćila detalje vezane za njegov pronalazak. Dječak je u utorak uvršten u Nacionalni popis nestalih osoba Ministarstva unutrašnjih poslova, na kojem se nakon pronalaska više ne vodi kao nestali,prenosi Avaz.

Dječakova majka Anita Đukić je prije njegovog pronalaska u razgovoru za medije kazala kako je sumnjala da je dijete kod oca od kojeg se rastala prije dva mjeseca.

Prema njezinim tvrdnjama, dječakov otac u tom razdoblju nije bio u kontaktu s njom i dječakom. Uz to, majka je kazala kako je dijetei ranije znao nakratko otići od kuće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh