Region

Mračna tajna osumnjičenog za ubistvo u Jabukovcu: Otkriven jeziv detalj od prije 13 godina

Na vijest da je uhapšen Davor P. iz Jabukovca (Srbija) zbog četvorostrukog ubistva, mještani tog i okolnih sela, jednostavno su se našli u čudu.

Raja Kazimirović - Blic.rs

Ja sam prekjuče kod njega otjerao kola i odmah je zavario kvar! Odlično je radio, bio sa svima ljubazan! Dolazili su i mještani okolnih sela, dolazili su čak i Negotinci. Imao je zanat u rukama – kaže Vlada P. Iz Jabukovca.

Po priči mještana, Davor je vodio povučen život, družio se samo sa nekoliko drugova.

Sa njima je uveče izlazio u centar na piće. Nikada nije pio alkohol niti je pušio. Živi sa babom, dedom i ocem u kući koja je nekoliko metara udaljena od policijske stanice u Jabukovcu. Nikad nismo čuli da je imao djevojku – kaže Javorka B. Iz okoline Jabukovca.

Oteo čovjeka zbog automobila

Mještani kažu i da je bio povučen mladić, da se “smirio”. Jedan mladić iz Jabukovca je ispričao da je Davor negdje 2005-2006. godine napravio “čudo” u selu.

Jedan mladić, gastarbajter, došao je bijesnim kolima na odmor u rodni Jabukovac. Davor ga je sačekao da ovaj upali kola i brzo uletio na mjesto suvozača. Uperio je pištolj u vlasnika automobila i prisilio ga da vozi do najbliže šume. Tu ga je izbacio iz automobila i čak pucao pored njegovih nogu. Zatim je automobilom otišao u Negotin kod neke djevojke da je “impresionira kakav auto vozi”. Bio je tada hapšen, ali ne znam da li je bio u zatvoru – ispričao je meštanin koji ne želi da mu se pominje ime, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh