Region

Novi detalji zločina u Jabukovcu: Žene se borile sa ubicom, gazda Raja smaknut posljednji

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namjerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprava zatekao tri žene – Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu.

Raja Kazimirović - Twitter

Prema saznanjima, one su se suprotstavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imanju, pojavio na traktoru u dvorištu.

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage, uspjela da riješi najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

Prema prvim informacijama, motiv svirepog zločina na salašu u Jabukovcu je pljačka.

Kako se saznaje, Davor P. je došao na imanje Kazmirovica znajući da u kući ima novca.

On je ušao na salaš i kada je vidio da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz prijetnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokašavale na sve načine da ga spriječe. Iz pištolja ubio je sve tri žene. U trenutku kada je htjelo da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice – dodaje izvor.

Kako se saznaje, osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden kod tužioca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh