Region

Muškarac kod Smedereva htio da zapali kuću, pa zapalio sebe i svoje roditelje

Muškarac srednjih godina teško je povrijeđen u pokušaju da sa dvije flaše benzina zapali porodičnu kuću u selu Lipe kod Smedereva.

No image - Haber.ba

Jedna flaša je eksplodirala i tako mu nanijela teške opekotine, koje su zahvatile 70 posto površine tijela. Da tragedija bude veća, plamen je prešao i na njegove roditelje koji su pokušali da ga spasu. Cijela drama odigrala se večeras oko 19 sati nakon rasprave u porodici.

Hitna je hospitalizirala njih troje, a prema prvim informacijama sa terena, muškarac je primljen u Opću bolnicu “Sveti Luka” u Smderevu, odakle je urgentno prebačenna Institut za plastičnu i rekonsturktivnu hirurgiju KC Srbije. Zbog teških povreda koje imaju i njegovi roditelji, razmišlja se i o njihovom transportu, prenosi “Avaz“.

Uviđaj je još u toku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh