Region

Stravičan udes: Autom pokosio troje djece i pobjegao sa mjesta nesreće

Povrijeđeni su odvezeni u šabačku bolnicu.

Policija i hitna pomoć - Ilustracija/Telegraf.rs

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć poslije 22 sata dogodila u Salašu Crnobarskom, kod Bogatića (Srbija), povrijeđeno je troje dece, starosti od 15 do 17 godina.

Dok su se pejšice kretali svojom stranom kolovoza u Ulici Stojana Čupića, njih je u punoj brzini pokosio automobil, a vozač se nije zaustavio na mjestu nesreće.

Brzom intervencijom službe hitnog prijema Doma zdravlja povrijeđena deca su prebačena u šabačku bolnicu. Prema prvim informacijama svih troje povrijeđenih su bili svjesni i nisu životno ugroženi.

Očevici u blizini mjesta nesreće nisu bili od velike pomoći policiji. Zbog mraka i velike brzine kojom se automobili kretao, nisu sa sigurnošću mogli da potvrde koje vozilo je naletjelo na djecu. Policija u Bogatiću intenzivno traga za objesnim vozačem, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh