Region

Miroslav Škoro održao koncert u Širokom Brijegu

Miroslav Škoro, hrvatski muzičar i kandidat za predsjednika Hrvatske, održao je sinoć koncert u Širokom Brijegu. Pred nekoliko hiljada Širokobriježana Škoro je otpjevao neke od svojih najpoznatijih pjesama.

No image - Haber.ba

Škorin koncert jedan je u nizu planiranih širom BiH, a održan je u dvorištu Prve osnovne škole u Klancu.

Mediji su prošle sedmice izvještavali da gradonačelnici iz HDZ-a otkazuju koncerte hrvatskog predsjedničkog kandidata, a zabranjen mu je čak i besplatan koncert u Imotskom.

“Novi list” je objavio da je koncert u Imotskom trebao biti održan 2. avgusta, na Dan grada, ali da ga je HDZ-ov gradonačelnik Ivan Budalić naprasno otkazao. Škorin menadžment saopćio je da su, osim koncerta u Imotskom, otkazani i koncerti u Našicama, kao i u općinama Rugvica i Gradina, te da ni u jednom od tih slučajeva u zvaničnom objašnjenju nije navedeno da je razlog otkazivanja njegova kandidatura.

Škoro je u Širokom Brijegu izveo pjesme “Ne dirajte mi ravnicu”, “Mata”, “Sude mi”, “Domovina”, “Zadnja želja”, “Ne vjeruje srce pameti”, “Svetinja”, “Tajna najveća”, “Milo moje”, “Garavušo garava”…

Predgrupa su mu bili “Tamburaši s kamena”, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh