Region

Misterija zločina u blizini Negotina: Tijela našli ispred šupe i kuće, nigdje nema čahura

Četvoro ljudi, čija tijela su danas pronađena u dvorištu porodične kuće u selu Jabukovac kod Negotina (Srbija), umrlo je nasilnom smrću.

Srbijanska policija - B92.net

Policija trenutno vrši uviđaj, a istragom će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo. Kako “Blic” saznaje, u Jabukovac su krenuli forenzičari iz Beograda kako bi pomogli u istrazi.

Prema prvim informacijama, na mjestu tragedije nema čaura.

Tijela su pronađena danas oko 14 časova u dvorištu kuće porodice Kazimirović. Tijelo Raje Kazimirovića (72) bilo je na traktoru, ispred kuće pronađeno je tijelo Dragice Kazimirović (83), dok su ispred šupe pronađena tijela dvije, zasad neidentifikovane, ženske osobe.

Policija radi na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

U istom selu Jabukovac kod Negotina, 2007. godine Nikola Radosavljević izvršio je masakr, kada je lovačkom puškom ubio devetoro svojih komšija, među njima i jednog petnaestogodišnjeg dječaka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh