Region

Detalji tragedije: Dao drugu BMW, a on njime usmrtio četvoro

Kako se saznaje u BMW-u su se u trenutku sudara nalazile četiri osobe, od kojih je jedna, studentkinja Katarina Ivanković (20), stradala na licu mjesta.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

BMW kojim je ludačkom brzinom upravljao Nikola M. (27) i usmrtio četiri mlade osobe, pripada njegovom prijatelju Stefanu Matoviću (28), koji je bio u automobilu i teško je povrijeđen, piše “Blic“.

Kako se saznaje, Matović je kobne večeri dao drugu da vozi automobil, što je on učinio vozeći 170 na sat. Pri toj brzini zakucao se u “dačiju” na Ibarskoj magistrali i na licu mjesta usmrtio četiri osobe, a četiri teško povrijedio.

Kako se saznaje u BMW-u su se u trenutku sudara nalazile četiri osobe, od kojih je jedna, studentkinja Katarina Ivanković (20), stradala na licu mjesta.

Teške povrede zadobila je i Katarinina sestra, a inače Nikolina djevojka, Kristina Vasiljević (23), koja je u trenutku sudara sedjila na suvozačevom mjestu. Nesretna djevojka zadobila je prijelom pršljenova i rebara, kao i povredu bubrega.

U udesu je povređen i Stefan Ivanović, a najlakše povrede zadobio je upravo Nikola M. koji je upravljao BMW-om.

Preminula još jedna osoba iz “dačije”

Prema do sad poznatim informacijama u “dačiji”, u koju se BMW zakucao, nalazile su se četiri osobe. Iz ovog automobila za sada je identifikovan samo vozač “dačije” kao Aleksandar Savatić (22), taksista iz Valjeva. On je stravičnim povredama podlegao danas u bolnici.

Savatić, koji je inače taksista, kobne večeri nije bio u radu, ali je upravljao službenim vozilom.

Prema nezvaničnim informacijama, Savatić se tek uključio na Ibarsku magistralu kada se sa 170 kilometara na sat BMW zakucao u njegov automobil.

Za sada nije poznato ko su ostali poginuli iz “dačije”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh