Region

KRENUO DA UBIJE DJECU, SUPRUGU I MAJKU: Ispalio 3 metka u ženu, četvrti mu se zaglavio u cijevi, pa sebi prerezao vrat

Bojan S. (40) pokušao je danas pucnjima iz pištolja da ubije suprugu Gordanu S. (37) u njihovoj kući u Bečmenu. Komšije su čule tri pucnja, a četvrti metak se Bojanu zaglavio u cijevi, pa je zato sebi prerezao grkljan.

Kolima hitne pomoći prebačen je na reanimaciju, dok je žena sa povredama podlaktice takođe u Urgentnom centru.

Prema posljednjim informacijama, Bojan se nalazi u teškom stanju, na intenzivnoj nezi.

Bračni par ima i sina (13) i ćerku (10) koji oboje idu u osnovnu školu i ona su prisustvovala ovom hororu. Kako se saznaje, Bojan S. je pokušao da ubije ženu, svoju majku i čak i djecu,prenosi Novi.

Ispred njihove kuće je trenutno opsadno stanje, a komšije su u šoku. Kako navode, ništa nije ukazivalo da bi nešto ovakvo moglo da se desi.

– Bili su mirne komšije. Nisu imali nikakvih problema, bar je tako djelovalo – rekle su komšije koje su bile bliske ovoj porodici.

Oni su dodali da nikada nisu primijetili ni najmanji problem u komunikaciji među njima, niti su ikada čuli neku viku iz njihove kuće.

Ova porodica u Bečmenu ima kuću i stan, a čitava tragedija se odigrala u kući.

Komšije kažu da je povrijeđenu ženu brat prevezao u Urgentni centar, a da je ista osoba pozvala i policiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh