Region

Miloš citirao stihove čuvene pjesme, nije ni slutio da će mu to biti posljednja javna objava

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj poginuli su Miloš S. (20), njegova djevojka Anđela M. (19) i njen ujak (41).

Miloš S. - Screenshot/Facebook

Podsjetimo, Miloš je u Njemačku otišao 31. jula da iznenadi Anđelu, jer su se prvobitno dogovorili da ode 7. avgusta, a u trenutku nesreće krenuli su da obilaze grad, piše “Srbija Danas“.

Jednom se živi, nismo mi krivi što mjesec navija za nas – napisao je Miloš u svojoj posljednjoj javnoj objavi na Fejsbuku.

Inače, radi se o stihovima pjesme “Pijano”, koji izvodi Amar Gile.

Miloš S. – Screenshot/Facebook

Podsjetimo, njemački mediji su prenijeli da se nesreća dogodila u nedjelju u Rotenburgu u njemačkoj oblasti Bavarija kada je vozač “forda”, u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil marke “golf”, i odbacio ga na “pežo”.

Njemački doktori se bore za život teško povrijeđenog dječaka (14), brata nastradale Anđele, dok je njen otac zadobio lakše povrede i pod sedativima je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh