Region

Predsjednica Hrvatske: Zgrožena sam

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović komentirala je na Twitteru stravično šesterostruko ubojstvo koje se dogodilo na zagrebačkoj Kajzerici.

Kolinda Grabar Kitarović - HRT.hr

“Zgrožena sam strašnom tragedijom koja se sinoć dogodila u Zagrebu u kojoj je bešćutno pobijena cijela obitelj. Oštro osuđujem svako nasilje, a pogotovo rješavanje problema obračunima i osvetom”, napisala je predsjednica.

“Iskazujem duboko žaljenje i izražavam sućut zbog nevinih žrtava. Očekujem od nadležnih institucija da preživjelom djetetu osiguraju potrebnu skrb”, napisala je predsjednica.

Podsjetimo, šesterostruki ubojica i samoubojica je 36-godišnji vozač taksija koji je s jednom od žrtava imao zajedničko dijete, a žrtve tog nezapamćenog zločina bile su obiteljski povezane, izvijestila je u petak zagrebačka policija.

“Policija i dalje istražuje šesterostruko ubojstvo koje se sinoć oko 21 sat dogodilo na Kajzerici. Dva muškarca, tri žene i 10-godišnje dijete pronađeni su mrtvi u Cimmermanovoj ulici. Riječ je o članovima obitelji i jednoj mlađoj muškoj osobi za koju će se utvrditi kako se ona pronašla u toj obitelji”, kazao je načelnik zagrebačke policijske uprave Marko Rašić na konferenciji za novinare, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh