Region

Istraga nesreće u kojoj je poginulo četvoro prijatelja i dalje traje

Istraga nakon teške saobraćajne nesreće i smrti četvoro mladih iz okoline Šapca (Srbija) vodi se i dalje.

Sara Lolić, Tanja Lacković, Ivana Bogunović i Miodrag Jovičić - RAS Srbija

Kako “Blic” saznaje, na mjestu udesa nisu vidljivi tragovi kočenja, pa se pretpostavlja da je Maja L. (20) koja je upravljala automobilom – zaspala!

Nesreća u kojoj su život izgubili Sara Lolić (18), Tanja Lacković (18), Ivana Bogunović (20) i Miodrag Jovičić (19) dogodila se na pravoj dionici puta, na kojoj nema krivina.

Automobil ‘ford fijesta’ kojim je upravljala Maja L, jedina preživjela u ovoj nesreći, najprije je udario u zemljani dio pored puta, a onda se nekoliko puta prevrnuo i na kraju, stranom vozača, udario u stub javne rasvete.

Pretpostavlja se da se automobil kretao velikom brzinom jer je u stub udario na visini preko dva metra.

Tokom ove stravične nesreće dvije djevojke ispale su iz automobila, jedna sa mjesta suvozača i druga sa zadnje klupe, pa se pretpostavlja i da one nisu bile vezane. Prilikom nesreće nisu se otvorili zaštitni jastuci.

Zbog toga se predpostavlja da nisu bili vezani, jer se nisu otvorili aerbegovi. Moguće je da je samo djevojka koja je upravljala vozilom bila vezana, jer je ona jedina preživjela – saznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Maja L, jedina preživjela u ovoj stravičnoj nesreći nalazi se i dalje u šabačkoj bolnici na odjeljenju hirurgije, na poluintenzivnoj njezi, i nalazi se van životne opasnosti.

Sara Lolić, Tanja Lacković, Ivana Bogunović i Miodrag Jovičić sahranjeni su na groblju u selu kraj Šapca.

Do nesreće je došlo oko 5 sati ujutru kada su se mladi vraćali iz provoda.

Kako su ispričali njihovi prijatelji planirali su da idu kod Jovičića kako bi nastavili druženje uz metropol. O poginulima mještani imaju samo riječi hvale i svi su duboko potreseni tragičnim gubitkom njihovih života.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh