Region

Stabilno stanje svih povrijeđenih u Pljevljima

Ministar zdravlja Crne Gore Kenan Hrapović rekao je da je u pljevaljskoj bolnici stabilno stanje svih povrijeđenih u udesu koji se dogodio na putu Pljevlja-Đurđevića Tara.

No image - Haber.ba

Hrapović, koji je sa ministrom unutrašnjih poslova Mevludinom Nuhodžićem posjetio povrijeđene, rekao je da je nakon udesa u pljevaljsku Hitnu pomoć primljen 41 pacijent, te da su četiri transportovana u Srbiju, prenosi “Srna”.

On je naveo da se, prema dostupnim informacijama, tri pacijenta nalaze u bolnici u Prijepolju, dok je pacijent sa težim povredama iz užičke bolnice transportovan u Klinički centar Srbije u Beograd, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva zdravlja.

Hrapović je naveo da je najteže povrijeđeni državljanin Crne Gore transportovan u crnogorski Klinički centar, gdje je uspješno operisan i dobrog je zdravstvenog stanja.

On je ocijenio da je pljevaljsko zdravstvo bilo na visini zadatka, kao i da su svi zaposleni položili ispit iz humanosti i profesionalne odgovornosti.

Nuhodžić je izrazio žaljenje zbog saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila u blizini Termoelektrane Pljevlja.

On je pohvalio aktivnosti službenika policije, službe zaštite i spasavanja, kao i Hitne pomoći, koje su brzo i snihronizovano reagovale, tako da su svi povrijeđeni dobili brzu i neophodnu medicinsku pomoć.

Nuhodžić je zahvalio kolegama i policiji Srbije na kooperativnosti prilikom transporta i zbrinjavanja ugroženih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh