Region

Očajni roditelji poginulih sestara: Otac od bola pao na koljena, majka grlila njihovu sliku

Boro i Ružica Milić iz Đurđeva kod Novog Sada skamenjeni su od tuge, otkad su saznali crnu vijest da su prekjučer u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kaća poginule njihove kćerke Vida (21) i Dobrila (27) Milić.

Nastradale sestre - Alo.rs

Njihova kuća u Ulici Nikole Tesle bila je jučer puna ljudi, koji su došli da im izraze saučešće, a neutješna je bila njihova najstarija kćerka Dragana Popadić.

“Odoše anđeli moji, ljepotice moje… Bile su na odmoru u Egiptu s Dobrilinim dečkom Nebojšom, a poginuše nam skoro na pragu kuće”, slomljena od bola ispričala je majka Ruža, koja je gledala i grlila slike svojih kćerki uramljene u crni flor, piše “Telegraf“.

Rođaci porodice okupili su se jučer kod Bore i Ruže, a dvorište je bilo puno automobila koji su došli iz Srbije i Bosne, odakle je rodom majka djevojaka.

“Bora i Ruža nisu znali da su im kćerke poginule sve dok im nije došla policija negdje u pet popodne. Najprije su tužnu vijest saopštili majci Ruži, koja je suprugu Bori samo rekla: “Poginule nam naše Vida i Dobrila”. Kada je to čuo, Boro je od tuge pao na koljena”, rekao je za “Alo!” mještanin Đurđeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh