Region

Veliki požar u Zagrebu, gusti crni dim iznad cijelog grada

Veliki požar izbio je popodne u Zagrebu.

No image - Haber.ba

Zagrebačka policija je oko 19:20 primila dojavu da je požar izbio u reciklažnom dvorištu na Jakuševcu.

Vatrogasci koji su izašli na intervenciju također su kratko za “Index” potvrdili tu informaciju.

“Danas u 19:15 sati Županijski centar 112 zaprimio je dojavu o požaru na Reciklažnom dvorištu Jakuševec. Na terenu se nalaze službenici PU Zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, a u gašenju požara koje je u tijeku, sudjeluje 10 vatrogasnih vozila te 25 vatrogasaca iz Vatrogasnih postaja Novi Zagreb, Centar i Žitnjak. Prema prvim informacijama gori odbačeni namještaj, nema ozlijeđenih osoba, a u gašenju će pomoći i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava”, stoji u objavi Centra za upravljanje u hitnim situacijama.

Gusti crni dim vidi se iz cijelog grada. Više vatrogasnih vozila je na terenu.

Gori smeće na ulazu u Jakuševac u Zagrebu: ‘Vidi se crni gusti dim’

Gori smeće na ulazu u Jakuševac u Zagrebu: ‘Vidi se crni gusti dim’Više na http://bit.ly/2KdOHSb

Gepostet von 24sata am Mittwoch, 24. Juli 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh