Region

Željko Komšić uputio telegram saučešća Kolidni Grabar- Kitarović

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je telegram saučešća predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović u povodu pogibije jednog, te ranjavanja dvojice pripadnika Hrvatske vojske u mirovnoj misiji u Afganistanu.

Željko Komšić - Facebook

– S velikim žalom smo primili vijest o pogibiji jednog i ranjavanju dvojice pripadnika Hrvatske vojske u mirovnoj misiji u Afganistanu, piše “Hayat“.

Ovom prilikom u ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine, građana BiH i moje lično ime želim da izrazim najdublje saučešće Vama, svim pripadnicima Hrvatske vojske, a posebno porodici poginulog vojnika.

Također Vas molim i da povrijeđenim vojnicima prenesete naše želje za što bržim oporavkom – napisao je Komšić u telegramu saučešća.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh