Region

Krvava noć u Splitu: Muškarac nožem ranio četvero ljudi

Muškarac je u petak oko 3.30 sati kod ulaza u ugostiteljski objekt na splitskim Bačvicama nožem povrijedio četvero ljudi.

Splitska policija - Večernji list

Policija je napadača uhapsila i u toku je uviđaj.

Objavili su kako su u petak u 3.42 sati dobili dojavu da se kod ulaza u ugostiteljski objekt na Bačvicama nalazi povrijeđen čovjek. Kad su policajci stigli, pronašli su četiri ranjena muškarca, kojima su pomogli doktori.

Ubrzo su pronašli muškarca za kojeg sumnjaju da je učestvovao u obračunu. Imao je nož, a budući da se opirao, morali su ga poprskati sprejem po očima i vezati ga. Nakon toga je dobio pomoć doktora zbog djelovanja spreja na oči, piše “24sata“.

Svjedoci su objavili uznemirujuće fotografije nakon obračuna na društvenim mrežama. Vide se ranjeni muškarci u krvi kako leže na tlu.

“Zanima me šta je to čovjeku u glavi kada izbode četvero ljudi… osoblje, gosta (stranca), slučajnog prolaznika… po nogama, preponama, rukama, jetri…?”, napisao je svjedok događaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh