Region

“Sam sebe sahranio”: Policija zatekla muškarca kako leži u mrtvačkom sanduku

Muškarac N. L. (34) iz Bora priveden je na saslušanje u policiji jer je prethodno viđen kako šeta centrom grada s križom na kojem je stajalo njegovo ime.

No image - Haber.ba

Tamo je objasnio da se na taj korak odlučio jer, kako je ispričao nakon privođenja, nije sretan u životu.

– Odmah po dojavi, kada smo čuli koje je ime u pitanju, shvatili smo da se radi o momku poznatom policiji zbog konzumacije opijata i sitnih krađa – kaže izvor vezan za istragu, piše Avaz.

Policija je po dojavi otišla na adresu muškarca i tamo zatekla još bizarniji prizor.

Patrola je otišla do njegove kuće gdje su se policajci zaprepastili. Zatekli su ga kako leži u mrtvačkom sanduku, s vijencima za sahranu.

Nakon privođenja na saslušanje N. L. je policajcima kazao da je nezadovoljan svojim životom. O svemu je obaviještena Hitna pomoć, koja je nakon pregleda N. L. odvezla do bolnice, gdje je smješten na Odjel neuropsihijatrije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh