Region

Mladi Britanac umro na Zrću

Našli su ga u grmlju, kazali su mještani

No image - Haber.ba

Mladi Britanac umro je u zadarskoj Općoj bolnici 2. jula od posljedica konzumiranja veće količine narkotika, javlja Zadarski.

– Ludo je kako te sunce natjera da poželiš sebi uništiti život – napisao je na svom Facebook profilu 21-godišnji državljanin Velike Britanije uoči “Hideouta”, festivala elektronske muzike na popularnoj plaži Zrće na otoku Pagu s kojeg se nikad nije vratio.

Mladom Britancu pozlilo je nakon festivala na putu prema apartmanu koji je unajmio u Novalji. Onesvijestio se i pao, a pronašli su ga prolaznici i pozvali hitnu pomoć.

– Našli su ga u grmlju. Još je disao, ali teško, krkljao je. Bio je to stravičan prizor. Došla je odmah hitna pomoć i oni su učinili sve što su mogli, ali bilo je već prekasno – kažu mještani.

Mladić je u zadarskoj Općoj bolnici odmah priključen na aparate za disanje, ali je ubrzo preminuo od kobne kombinacije kokaina, metamfetamina i amfetamina,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh