Region

Pucnjava u Knjaževcu: Ubio zeta i unuka, a ranio snahu i drugog unuka

U Knjaževcu su večeras hicima iz puške ubijene dvije i teško ranjene dvije osobe.

Policija Srbije - B92.net

Jedna osoba je preminula na licu mjesta, a druga je u bolnici nakon što je u njih pucao iz puške za sada nepoznati muškarac. Tom prilikom još dvije osobe su zadobile teže tjelesne povrede, piše “Kurir“.

Kako ističu u Policijskoj upravi u Zaječaru, napadač je pobjegao sa mjesta zločina, ali je intervencijom policije ubrzo pronađen i uhapšen.

Policija je uhapsila N. R. (63) zbog sumnje da je večeras oko 20 sati u dvorištu porodične kuće u Knjaževcu počinio strašan zločin, a potom pobjegao sa lica mjesta, pišu srbijanski mediji.

Od zadobijenih povreda u dvorištu porodične kuće odmah je preminuo J. A. (38), dok je I. R. (19) podlegao povredama u knjaževačkoj bolnici. Ubijeni su zet i unuk osumnjičenog N. R., dok su njegova snaha i unuk B. R. sa teškim povredama prevezeni u bolnicu.

N. R. je nakon ubistva bacio pušku u dvorište i pobjegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Kako prenose srbijanski mediji zločinu je prethodila porodična svađa.

Policija, po nalogu tužioca, obavlja uviđaj na licu mjesta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh