Region

Morski pas se približio kupačima na Viru

Jutros oko 8:30 sati kupačima na plaži Biskupljača na otoku Viru približio se morski pas.

No image - Haber.ba

Kako javlja Facebook stranica Cro2go, jedna zagrebačka porodica, koja se ondje zatekla na ljetovanju, snimila je – morskog psa, prenosi “Index“.

“Navodno je cijelo vrijeme kružio po plaži. Ne znamo je li otišao… Bilo je i ostalih ljudi koji su snimali, neki su čak brodom išli vidjeti o čemu se radi. Navodno je riječ o pasmini modrulj koja ne napada ljude”, prepričali su susret s morskim psom.

HRT javlja da je morski pas čak ušao u područje ograđeno za kupače. Nakon što se bezuspješno pokušao izvući na otvoreno more, usmjerila su ga dvojica kupača.

Kako javljaju, riječ je o modrulju koji se smatra bezopasnim za ljude.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh