Region

Samoubistvo na rođendan: Žena pucala sebi u glavu dok je muž donosio tortu, prijatelji došli da je iznenade i pronašli je mrtvu

Stravična tragedija dogodila se juče u kada je Subotičanka S. B. oduzela sebi život tako što je sebi pucala u glavu. Ona se na ovaj tragičan korak odlučila na svoj rođendan, samo dva mjeseca nakon što se porodila.

Subotičanka S. B. - Blic.rs

Prema prvim informacijama, nesretna djevojka se na ovaj korak odlučila jer je patila od postporođajne depresije.

Samo dva i po meseca nakon rođenja djeteta, Subotičanka S. B. pucala je sebi u glavu iz pištolja u trenutku kada je njen suprug otišao po tortu kako bi je iznenadio za rođendan.

– Nesretnu djevojku su pronašli prijatelji koji su došli da je iznenade. U tom trenutku je bila sama jer je njen suprug otišao po rođendansku tortu, a sve kako bi je iznenadili i malo razveselili – priča “Blicov” dobro upućeni izvor.

Kako kaže, mlada Subotičanka završila je ekonomski fakultet, prošle godine je diplomirala, a prije nešto više od dva mjeseca se porodila.

Nakon što su prijatelji pronašli S. u domu u kom je živjela sa suprugom Hitna pomoć ju je odmah prevezla u subotičku bolnicu, ali uprkos naporima ljekara da je spase, djevojka je preminula.

Sudeći po fotografijama na njenom Fejsbuk profilu, S. je nedavno zaplovila u bračne vode, a braku su se radovali svi njeni prijatelji, posebno njen suprug čiji profil obiluje zajedničkim fotografijama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh