Region

Nevrijeme pogodilo Novi Sad: Nestalo struje, odgođena posljednja noć EXIT-a

Ekipe “Gradskog zelenila” koje su na terenu imale su veliki broj intervencija.

Nevrijeme pogodilo Novi Sad - Telegraf.rs

Olujno nevrijeme koje je u nedjelju pogodilo Hrvatsku, u Vojvodinu je stiglo kasno poslije podne i izazvalo haos u saobraćaju, nestanak struje u dijelovima Novoga Sada, odgodilo početak završnice muzičkog festivala EXIT i pričinilo veliku materijalnu štetu, no povrijeđenih nije bilo, javili su vojvođanski mediji, piše “Avaz“.

Padao je grad veličine lješnjaka, a fotografije koje su Novosađani podijelili na društvenim mrežama pokazuju da se od jačine kiše skoro ništa nije vidjelo, prenijela je Radio-televizija Vojvodine (RTV).

Oluja je u Novom Sadu i okolini pričinila veliku štetu i oborila drveće u svim dijelovima grada – od Novog Naselja i Satelita, preko Limana i Štranda, gdje su se posjetioci plaže razbježali ili sakrili ispod Mosta slobode.

Ekipe “Gradskog zelenila”, koje su na terenu imale su veliki broj intervencija, kao i na prilazu Petrovaradinskoj tvrđavi, gdje je stablo palo na automobil.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dejan (@dejanlazicns)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh