Region

Djevojka koja je pokušala da se ubije zbog zelenaša je trudna: Njen vjerenik je dugovao 900 eura

Njenog muža pokušali su da ubiju zelenaši.

Hitna pomoć - Ilustracija/Kurir.rs

Djevojka koja je hospitalizovana u Kliničkom centru Kragujevac (Srbija) zbog pokušaja samoubistva najvjerovatnije je trudna. Ona je popila “bromazepane”, u pokušaju da sebi oduzme život, zbog zelenaša koji su došli da od njenog muža “utjeruju” kamatu.

Njenog muža je sinoć u kući njegovog drugara pokušao nožem da izbode M. A. iz naselja Ilina voda – kaže izvor za “Kurir“.

Prema njegovim riječima, mladić je pozajmio 900 eura od poznatog zelenaša u Kragujevcu, koji je nekada prodavao dijelove na pijaci i imao svoji tezgu, a kasnije je ušao u posao sa taksi vozilima.

Otac mladića je vratio 900 eura, a zelenaš je navodno oprostio kamatu. Međutim, proganjanje se nastavilo preko M. A. zato što je mladić pozajmljivao da bi vratio kamatu na kamatu – kaže on.

Navodi da je mladića avantura sa zelenašima koštala automobila “audi” i pet hiljada eura. Međutim agoniji nije bilo kraja.

Sve je kulminiralo sinoć kada je M. A. nožem nasrnuo na njega. Inače, on važi za “vojnika” čovjeka od koga je sve krenulo, nekadašnjeg pijačara. Djevojka nije mogla sve da podnese. Spremali su svadbu. Mislim da je u drugom mjesecu trudnoće – kaže.

U toku je intenzivna akcija kragujevačke policije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh