Region

“Punila je pištolj na vodu, a mi se zapričali”: Deda Milosav opisuje smrt djevojčice u bazenu

Porodica je počela da traži H. T. (4) po dvorištu, ali nije mogla da je nađe. Tek kad su krenuli da navuku ceradu na bazen, ugledali su je.

Deda Milosav - Telegraf.rs

Djevojčica H. T. (4) iz Omoljice kod Pančeva (Srbija) udavila se na oči svojih roditelja i drugih članova rodbine danas u bazenu, u dvorištu kuće jednog od svojih deda.

Neposredno prije tragedije djevojčica se sama brčkala u bazenu dubokom oko 65 centimetara. Do bazena je na svega metar-dva sjedilo pet-šest odraslih osoba, uključujući i njene roditelje.

Kako je za “Telegraf” rekao deda Milosav, u čijem je dvorištu došlo do tragedije, djevojčica je odrasle prskala pištoljem na vodu i zasmijavala ih.

– S vremena na vrijeme izlazila je iz bazena da napuni pištolj na vodu do obližnje česme, pa se vraćala. Mi smo se zapričali i onda u jednom trenu samo primijetili da je nema – rekao je on.

Porodica je počela da djevojčicu traži po dvorištu, ali nije mogla da je nađe.

– Mnogo smo vremena izgubili tražeći je. U jednom trenu moj sin je prišao da prekrije bazen ceradom i tada ju je ugledao. Izvukli smo je napolje, ali bilo je prekasno. Ništa više nije moglo da se učini – rekao je deda.

Hitna pomoć je izašla na lice mjesta, a tijelo djeteta je odnijeto na obdukciju.

Kuća u kojoj je djevojčica živjela sa roditeljima i dva starija brata nalazi se nedaleko odatle. Iza zatvorene kapije s vremena na vrijeme bi se prolomio plač. Porodica je u šoku nakon iznenadne tragedije. Kako se po selu nezvanično priča, sahrana bi mogla da bude već sutra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh