Region

Otac ostavio dijete u vrelom autu zbog posla? “Šta sam učinio, kako sam je mogao ostaviti!?”

Djevojčica (4) koja je u četvrtak više od dva sata provela u vrelom automobilu na rovinjskom području bori se za život u riječkoj bolnici te je priključeno na aparate, neslužbeno doznaje 24sata.

Hitna pomoć - Večernji.hr

– Što sam učinio? Kako sam mogao ostaviti svoje dijete?, ponavljao je vidno rastrojeni otac djevojčice koji je pozvao hitnu. Šokiranom čovjeku bila je potrebna i liječnička pomoć, piše Večernji.

– Poziv je stigao u Hitnu da je djetetu naglo pozlilo i krenuli smo odmah. Upućen je liječnički tim na mjesto a tek kasnije se saznalo da je dijete, nažalost, više od dva sata provelo u vozilu dok je otac radio. O slučaju smo obavijestili policiju – rekla je Gordana Bilić Antić iz Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije.

Kad su stigli, djelatnici Hitne, vidjevši teško stanje djeteta, odmah su uključili infuziju jer je bilo dehidrirano i bez svijesti.

Neslužbeno se saznaje da je otac taj dan čuvao dijete i da je dobio poziv da ima puno posla u frizerskom salonu, u kojem navodno radi, i da dođe na 15 minuta. Dijete je ostalo u užarenom automobilu, a posao se, nažalost, oduljio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh