Region

U BEOGRADSKOM DOMU ZDRAVLJA čovjek VUČE BIJELU CRTU u PUNOJ ČEKAONICI

Pretpostavlja se da je u pitanju kokain, ili nešto slično tome

Na Tviteru je ovog jutra osvanuo video snimak na kom se čini da čovek konzumira neku vrstu droge u čekaonici punoj ljudi,piše Espreso

Naime, uz snimak je objavljeno da je ovaj čovek navodno na stolici u čekaonici Doma zdravlja na Vračaru povukao belu crtu, koju je zatim ušmrkao u nos. Komentatori pretpostavljaju da je u pitanju kokain, ili nešto slično tome.

Na video snimku je uneta lokacija “Dom zdravlja Vračar” uz opis “Beograd, Srbija, Evropa” kao i stiker na kom piše “Dope”.

Ovaj video snimak kruži društvenim mrežama:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh