Region

Srbijanac se ubio dok ga je policija u Beču hapsila zbog vožnje u pijanom stanju

Jedan Srbijanac počinio je samoubistvo u Beču, i to dok ga je policija hapsila jer je pobjegao zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, javljaju austrijski mediji.

Austrijska policija - Nezavisne.com

Policija je 25-godišnjaka zaustavila jučer u 16. bečkom okrugu, a on je tokom redovne kontrole priznao da je pijan. Nakon toga mladić je dao gas i počeo bježati. U opsežnoj potjeri kroz Beč on je na policiju ispalio i dva hica iz vatrenog oružja.

On je uspio pobjeći, a policija ga je potom tražila na adresi na kojoj je bio prijavljen na osnovu registarskih tablica. Međutim, Srbijanac nije bio tu.

Tokom dana policija je došla do saznanja da se nalazi na drugoj adresi gdje su poslani specijalci da ga uhapse. Srbijanac, čije ime nije saopšteno, tada je prislonio pištolj na glavu prilikom hapšenja i počinio samoubistvo, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh