Region

Tijelo muškarca u smeću: Komšije ga nisu viđale mjesecima, policija zatekla strašan prizor

Beživotno tijelo muškarca (68), koji je živio u stanu u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra u Jagodini (Srbija), juče su pronašli pripadnici MUP Srbija. Stanari su osjećali da iz njegovog stana dopire smrad, a kako vlasnika odavno nisu vidjeli prijavili su policiji.

Policija - Grude-online.info

Komšije kažu da je tijelo muškarca pronađeno zagnjureno u hrpi đubreta i da je čitav stan bio kao prava deponija sa koje smeće godinama nije odnošeno.

Kako dodaju policajci su zbog nesnosnog smrada nosili zaštitne maske.

Bilo je toliko nagomilanog otpada da su u sobu u kojoj je bilo tijelo, i koja je bila zaključana, ušli kroz prozor – pričaju komšije.

Niko od komšija nije znao ime pokojnika. Kako kažu, bio je osobenjak i samotnjak, ali znaju da je radio kao kurir u opštini i da je prije nekoliko godina penzionisan.

Posljednji put kada sam ga vidio, jedva je hodao. Znam da ima brata u obližnjem naselju. Imao je i mačku koju je izvodio svakog dana – bilo je sve što je o njemu znao prvi komšija.

Likica Kovačević dodala je da se iz njegovom stana smrad, doduše manjeg intenziteta, osjećao još od 1999. godine kada se ona doselila u zgradu.

Komunalna služba je očistila stan i iznijela tri prepuna kontejnera đubreta. Užas! U stanu je imao i kantu benzina. Ko zna šta je htio s njom da učini – pita se Likica.

Kako “Novosti” saznaju u policiji, najvjerovatnije je da se radi o prirodnoj smrti, ali se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je nesretan čovjek umro.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh